Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistys ry toimii Uudellamaalla

Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistys ry:n tarkoituksena on tukea ja auttaa sairastuneita ja heidän perheitään sekä jakaa tietoa MS-taudista ja harvinaisista neurologisista sairauksista (harnes).

Tiedonvälityksen lisäksi tehdään yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa muun muassa edunvalvonnassa ja vaikuttamisessa.

Yhdistys  tarjoaa myös liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Erilaisista kerhoista saa vertaistukea ja oppii uusia näkökulmia kuhunkin elämänvaiheeseen. Kerhoissa sekä virkistytään että viihdytään yhdessä.

Jäseniin kuuluu MS-tautia tai harvinaisia neurologisia sairauksia (harnes) sairastavia ja heidän läheisiään sekä kannatusjäseniä. Vuonna 1965 perustettu Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistys on suurin Neuroliitto ry:n (www.neuroliitto.fi) paikallisyhdistyksistä ja siihen kuuluu yli 2100 jäsentä.

Yhdistyksen säännöt (pdf)