MeSa-illat

Koko yhdistyksen yhteinen ohjelmallinen ilta Töölön palvelukeskuksessa, Töölönkatu 33, Helsinki. MeSa-illat ovat nyt kuukauden kolmantena keskiviikkona. Tässä kohtaa kuuta taksimatkojen loppuminen ei vielä toivottavasti estä Mesa-iltaan pääsyä!

Syksyn MeSa-iltojen ohjelma koostuu kolmesta aiheesta, joista kukin on monelle jäsenelle varsin tärkeä: Palvelusuunnitelma, Kipu ja Avustaja.

Ke 19.9. klo 18-20 on teemana ”Palvelusuunnitelma on mahdollisuus!”. Tule kuulemaan, miksi henkilökohtainen palvelusuunnitelma kannattaa tehdä ja miten se palvelee hakijaa parhaiten. Asiantuntijoina neuvomassa ja tentattavana Helsingin kaupungin vammaisten sosiaalityön päällikkö Riikka Haahtela, Vantaan kaupungin vammaispalvelun johtava sosiaalityöntekijä Leila Saarela ja Neuroliiton sosionomi Anna Hokkanen. Tule keskustelemaan!

Ke 17.10. klo 18-20 puhuu aiheesta ”Kipu vieraanamme” anestesiologian erikoislääkäri Pirjo Lindfors. Hänellä on monipuolinen kokemus kivun hoidosta mm. kipupoliklinikalla, leikkausosastolla ja kansainvälisissä avustustehtävissä, ja hän perehtynyt sekä lääketieteen että luonnonlääketieteen käyttöön kivun torjunnassa.

Ke 21.11. klo 18-20 järjestetään keskustelupaneeli henkilökohtaisen avustajan hankkimisesta. Milloin ja miten? Paikalla asiantuntijoita järjestöpuolelta ja kaupungin sosiaalitoimesta. Kysy kaikki, mitä olet aina halunnut tietää avustajaa koskien!

Tarjoilujen vuoksi ilmoittautuminen ennakkoon on pakollinen. Ilmoittautumiset tässä linkissä » ja tiedustelut yhdistyksen järjestösihteeri, 040 751 4244, sihteeri@ms-helsinki.fi.